Over mij:

Wat enige jaren geleden begon met het naaien van een simpele tas is inmiddels een passie geworden! Met veel plezier ontwerp en naai ik tassen, kussens, herbruikbare broodzakken, make-up tasjes, portemonneetjes en nog veel meer.
Hiervoor gebruik ik originele postzakken, surfzeilen, oude dekens maar ook hippe stofjes met leuke printjes.
De laatste maanden zijn de mondkapjes een populair item! Het bedrukken van kleding, mondkapjes en andere artikelen behoort sinds kort ook tot de mogelijkheden.  

Om zoveel mogelijk mensen deelgenoot te maken van mijn passie, plaats ik de producten regelmatig op Facebook en Instagram.  
Op dit moment worden er helaas geen markten georganiseerd waar je mijn producten 'live' kunt bewonderen. Uiteraard ben je welkom bij mij thuis in Warffum om te kijken of er iets leuks voor jezelf of als cadeautje aanwezig is. Ben je op zoek naar iets specifieks, in overleg is (bijna) alles mogelijk.
De website bevat geen webwinkel. Ik hoop deze binnenkort toe te kunnen voegen. Wanneer je vragen hebt over een bepaald product of iets wilt bestellen, neem gerust contact op via het contactformulier, mail, telefoon of een PB.

Hartelijke groet,

Karen Kim


Ben je enthousiast geworden en wil je op de hoogte gehouden van de nieuwste producten en een (bijna) dagelijkse update ontvangen?
Like dan mijn pagina's op Social Media via de buttons hieronder.