Algemene voorwaarden

COPYRIGHT

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren van teksten, foto’s, ontwerpen en artikelen is zonder toestemming verboden. Actie zal worden ondernomen.

BESTELLINGEN/LEVERINGEN

Bestellingen en opdrachten verstuurd via de site zijn bindend. Bestellingen en opdrachten worden geleverd op basis van betaling per IDEAL of d.m.v. vooruitbetaling en worden behandeld op datum van binnenkomst. Betaling dient plaats te vinden binnen 7 dagen na orderdatum. Hebben wij binnen deze periode geen betaling ontvangen, komt de bestelling te vervallen en worden de artikelen opnieuw te koop aangeboden. Bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd. 

VERZENDEN

De prijzen zijn inclusief BTW (geldend voor Nederland, voor buitenland gelden andere tarieven) en exclusief verzendkosten. 

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,-. 

Gratis levering boven €75,-

 Verzending is voor risico van de klant. Wij kunnen hiervoor niet verantwoordelijk worden gehouden.

ANNULERING VOOR LEVERING

Indien u een bestelling plaatst en betaalt en annuleert voordat wij zijn overgegaan tot verzending, brengen wij de daadwerkelijke bankkosten en eventuele verpakkingskosten in rekening. Is een pakket al gefrankeerd, dan brengen wij ook de verzendkosten in rekening.

RETOURNEREN/HERROEPINGSRECHT

Indien u een artikel retour wil zenden, verzoeken wij u binnen 1 dag na aankoop contact op te nemen om het retourformulier aan te vragen.
Zodra het artikel bij kimkado.nl is binnen gekomen, wordt het aankoopbedrag terug gestort. Verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.
Indien u een artikel retour stuurt, dienen de artikelen in dezelfde staat te worden verzonden als het is ontvangen. Retourzendingen dienen deugdelijk verpakt te worden.
Artikelen gemaakt in opdracht kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Sale-artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

AANSPRAKELIJKHEID

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal tijdens verzending. We zullen er wel alles aan doen om eventueel zoekgeraakte pakketten te traceren.
U kunt er voor kiezen om uw bestelling verzekerd te laten verzenden. Indien u er voor kiest om de door u bestelde producten NIET verzekerd te laten verzenden, is kimkado.nl op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade c.q. te laat bezorgen of verlies tijdens het transport door PostNL.

KLACHTEN

Kimkado.nl heeft graag tevreden klanten. Mocht er toch een klacht zijn, laat het ons dan weten. We zullen dan samen zeker een goede oplossing vinden.

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn kun je altijd contact met ons opnemen via de mail of telefoon. 

Kimkado.nl is ingeschreven bij de KvK onder nummer 60774444.

Bank: NL18 ABNA 0434042935
BIC: ABNANL2A


laatste wijziging: 29-12-2022


kimkado.nl
  • Veilig
  • Betrouwbaar
  • Snelle verzending
  • Verzenden €5,-
  • Gratis verzenden boven €75,-